Tradíció és szakértelem
Múlt és jelen...
A SÜTŐKER 1952-es alapítása óta Békés megye legjelentősebb sütőipari vállalkozása. A békéscsabai telephelyen mintegy 1600 négyzetméteres sütőüzemben, valamint 550 négyzetméteres morzsaüzemben folyik a termelés. A cég 1991-től Rt.-ként, majd Zrt.-ként működött tovább folyamatosan fejlődve, hatékonyan alkalmazkodva a modern táplálkozás és a fogyasztók gyorsan változó igényeihez.
Ma, a 2020-es évek elején, magas színvonalú műszaki és technológiai háttérrel zajlik a termelés, amely megfelel az Európai Unió követelményeinek és egyenletesen magas minőségű termék-előállítást tesz lehetővé. A termékminőséget a több mint fél évszázados tapasztalat mellett folyamatos gyártásközi és végtermék kontroll és a 2001-ben bevezetett HACCP rendszer működése biztosítja.
Az ipari panírmorzsa, valamint minőségi zsemlemorzsa előállításában a SÜTŐKER Zrt. országosan meghatározó piaci szereplő. Partnerei között megtalálhatóak a legszigorúbb export higiéniai, minőségi követelményeket támasztó baromfi-, illetve húsipari feldolgozó üzemek is.
Jelenleg napi kétszeri szállítással látjuk el kereskedelmi partnereinket mintegy házias ízvilágú, hagyományos és korszerű, innovatív sütőipari termékeinkkel. Számos kiskereskedelmi üzleten kívül többek között közintézményeket, hazai és multinacionális üzletláncokat is ellátunk sütőipari termékeinkkel.